Μετατροπή ocr από Εικόνα σε Κείμενο

reverse info clear list
Βοήθεια

Για να μετατρέψετε Εικόνα σε Κείμενο πατήστε το κουμπί "browse", στη συνέχεια αναζητήστε και επιλέξτε την Εικόνα που θέλετε να μετατρέψετε και επιλέξτε τη γλώσσα του κειμένου που περιλαμβάνει η εικόνα που θέλετε να μετατρέψετε. Πατήστε το πράσινο κουμπί "μετατροπή" και περιμένετε έως ο περιηγητής σας να σας εμφανίσει για κατέβασμα το αρχείο που μετατρέψατε από Εικόνα σε Κείμενο. Η διαδικασία της μετατροπής αρχείου μπορεί να διαρκέσει λίγο και εξαρτάται από το μέγεθος του αρχείου που θα μετατρέψετε.

Αναγνώριση κειμένου από φωτογραφία η σκαναρισμένο αρχείο pdf

Μετατροπη pdf σε word επεξεργάσιμο online. Αν έχετε αρχεία pdf που έχουν δημιουργηθεί απο scanner ή από φωτογραφία, με το εργαλείο OCR μπορείτε να το μετατρέψετε σε επεξεργάσιμο αρχείο word. Με το εργαλείο αναγνώρισης κειμένου από φωτογραφία η εικόνα μπορείτε να αντιγράψετε και να επεξεργαστείτε το κείμενο που περιλαμβάνει η εικόνα.

Δωρέαν, ανώνυμη και ασφαλής μετατροπη αρχείων

Δεν χρειάζεται εγγραφή η είσαγωγή email. Μπορείτε να διαγράψετε τα αρχεία σας μόνοι σας αμέσως, διαφορετικά διαγράφονται αυτόματα μετά από λίγο. Έχετε καθημερινά όριο έως και 5 δωρεάν μετατροπές αρχείων.