Μετατροπή Αρχείων από pdf σε doc word

reverse info clear list

Μετατροπές από pdf

Πως να μετατρέψετε ένα αρχείο pdf σε doc word

Για να μετατρέψετε pdf σε doc word πατήστε το κουμπί "browse", στη συνέχεια αναζητήστε και επιλέξτε το αρχείο pdf που θέλετε να μετατρέψετε. Πατήστε το πράσινο κουμπί "μετατροπή" και περιμένετε έως ο περιηγητής σας να σας εμφανίσει για κατέβασμα το αρχείο που μετατρέψατε από pdf σε doc word. Η διαδικασία της μετατροπής αρχείου μπορεί να διαρκέσει λίγο και εξαρτάται από το μέγεθος του αρχείου που θα μετατρέψετε.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα?

Αν το αρχείο pdf που θέλετε να μετατρέψετε σε word, έχει δημιουργηθεί από σάρωση σε κάποιο εκτυπωτή ή τραβήχτηκε από κάμερα κινητού, δηλαδή είναι εικόνα και όχι κείμενο, τότε αυτό θα μετατραπεί σε εικόνα και στο word. Αν επιθυμείτε μετατροπή pdf σε word επεξεργάσιμό, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε εργαλείο ανίχνευσης κειμένου από εικόνα (OCR). Αν η μετατροπή στο αρχείο word σας εμφανίζει σύμβολα, τότε θα πρέπει να αλλάξετε την κωδικοποίηση σε utf8 στο αρχείο pdf, αν εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα τότε δοκιμάστε να αλλάξετε και την γραμματοσειρά.

Δωρέαν, ανώνυμη και ασφαλής μετατροπη pdf σε word

Δεν χρειάζεται εγγραφή η είσαγωγή email. Μπορείτε να διαγράψετε τα αρχεία σας μόνοι σας αμέσως, διαφορετικά διαγράφονται αυτόματα μετά από λίγο. Έχετε καθημερινά όριο έως και 5 δωρεάν μετατροπές pdf σε word online.